LA CREACIÓ DES DE LES GOITADORES!!

imatge: La vinya de Can Gensana…. 

I si avui us abelleix, anirem a visitar vinyes…. Què dius? Vinyes al Montseny?, doncs si, anirem a Can Gensana on hi ha unes vinyes esponeroses, talment com si us haguéssiu traslladat a Sant Sadurní, però no! Esteu al Montseny!!!! 
I després anirem a les Goitadores per tal que el Món el tinguem als nostres peus…. i Veureu com neix el dia…. I veureu com neix la Creació. !!
Des del Montseny, anirem descobrint com es va creal nostre mon…
Abelles incloses….. vespes  també… i fins i tot, el bacallà!!
Apali, si voleu entreu i escolteu….
I si ho voleu, podeu veure les fotografies….
Apali!
Cap dins !!!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari