DES DEL BRULL A SINERA…. UNA PASSEJADA

Imatge: Sanatori del Brull. 

Avui, una passejada montsenyenca,  pels encontorns del Brull. Una visió de la casa de repós del Cotolengo del Pare Alegre…… una llambregada a Santa Maria mitjancera….. I de retorn, una visita al Brull, on, temps ha,  hi havia les despulles del poeta, íntim amic de Salvador Espriu, en Bartomeu Rosselló-Pòrcel…. 

Si us abelleix, entreu, escolteu i gaudiu, si us plau d’una passejada mig muntanyenca, mig literària….
I com a afegitó, us adjunto l’article que En Salvador Espriu va escriure per a Vida Parroquial, revista arenyenca, en el que d’una manera, potser un xic sorneguera, ens explica com varen ser portades les despulles del seu amic, des del Brull a Sinera….. 

I si voleu, escolteu la sortida,  en el programa Via verda de la Xarxa.  
 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari