EL CONVENT, LA PISTA D’EN GAROLERA

Imatge: la Pista d’en Garolera….. plujosa….

Avui us enllaço una de les sortides que fem pel Montseny, en el programa de Via Verda de l’emisora la Xarxa, on, en Josep Mª Cano, amb mà mestre va desgranant cada setmana aquest redós de l’esport no competitiu. Tan poc competitiu que ens ha donat entrada a nosaltres,  per tal de poder mostrar els encontorns del Montseny.

Una sortida plaent, llarga sí voleu, però molt recomanada per la familia que, algun dia, pot anar junta al Montseny , i allunyar-se  mica a mica, del brugit diari del nostre neguit arrapat al més pregon del nostre ésser.

Avui, la pista d’En Garolera… la  darrera pista de peatge del Montseny…..  El lloc que va enamorar a n’en  Xirinacs…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari