ENTREVISTA A PARATGES I PERSONATGES

Imatge: Cartell D’Arenys de Mar: Un poble en peu de guerra . 1714

Arrel de la meva participació a un reportatge (excel.lent) fet per Radio Arenys per a l’any del tricentenari a Arenys de Mar, en el que vaig explicar, molt breument, el goig que fan les àguiles bicéfeles (escut de la casa d’Austria – els nostres) que llueixen als portals d’Arenys . I en alguns, de cap per avall hi ha l’escut de la casa de Borbó (la flor de lis) o el que és el mateix: la belle fleur (en francés). O la beauty fleur, (barreja de francés i anglés)…. d’on ve indefectiblement la paraula botifler…….
Doncs després d’aquesta participació, em van demanar fer una participació al programa Paratges i personatges” de la Xarxa. Per qui el vulgui escoltar…. us l’enllaço. 


 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari