De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

7 d'octubre de 2008
Sense categoria
2 comentaris

Oriol Izquierdo i els professors.

Per un parell de notes publicades al seu bloc Oi? amb no massa setmanes de diferència, he tingut coneixement de la curiositat que porta a Oriol Izquierdo a recollir,  analitzar i reflexionar sobre els fulletons volants que anuncien els serveis de professors, vidents,  sanadors i -fins i tot- mèdiums africans.

Fa una temporada que també guardo els que trobo i alguna amable companya de feina  me’n recull. Tots solen ser  dissenyats sota el mateix patró : un full rectangular que anuncia els serveis i competències del professional, en justifica l’experiència i en promet garantia. Sobre fons negre, amb lletra blanca,  hi sol figurar el nom i sobre fons blanc, amb lletra negra, hi trobarem el gruix del text, el catàleg d’habilitats, el moll de l’os del missatge. Quant a imatge i arts gràfiques, res a destacar. L’horari, a tot arreu, sol ser de 8 a 22 hores i el contacte s’estableix usualment per mitjà d’un número de telèfon mòbil.

El mestre Fofaná, els professors Bambo, Nassiru, Bilal, Falilu, Gassama i Sori -que també es publicita emparat en el  títol de Senyor- estan a la vostra disposició. Per a qualsevol recado, podeu deixar-me un comentari al bloc i us en facilitaré detalls i coordenades telefòniques.

No en tinc cap referència, ni puc oferir garantia ni responsabilitat. No se m’hauria acudit  de cap manera fer-ne ús però, amb l’aigua que baixa, no se sap mai …

  1. Ara per la Jonquera passen tràilers carregats de boles de vidre. Es veu que es una professió emergent  pels que es volen guanyar calerons fent una mica de pluriempleo. Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!