CAMINANT PER L’ALTA GARROTXA- PRIMERA JORNADA

Imatge: Talaixà.

I seguint les passejades per la Xarxa -via verda- d’en Josep Mª Cano, he pogut repescar una passejada iniciàtica que varem fer uns quants amics per l’altra Garrotxa.
Avui podreu entrellucar Beget, Coll Joell, i pujada a Talaixà i el salt de la núvia.
Si voleu podeu entrar i gaudir dels colors de la muntanya i de les contalles, llegendes i rondalles del nostre imaginari….
Potser val la pena. ..
No obstant, si voleu seguir la caminada de manera més seriosa i podeu entrellucar com una mateixa sortida genera diferents sensacions…. encara que sigui al mateix caminant, cliqueu aquí…
i si la voleu escoltar, cliqueu al dessota….

 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a CAMINANT PER L’ALTA GARROTXA- PRIMERA JORNADA

  1. vicent montesinos diu:
    M’agrada, vaig passar dues nits dormint en una caseta perduda d’aquest poble. Varem fer el pic de les bruixes i després tornàrem per Sant Aniol, on ens vàrem banyar a les gorges, per tornar a Sadernes on teníem els cotxes. Evidentment l’aigua no estava molt calenta, hehehe.
    En un altra excursió varem fer el Comanegra amb el CEM Montclar. Ací a València, ja he fet uns quants admiradors de la Garrotxa i quan poden, s’escapen cap allà.

Deixa un comentari