PASSEJADA PEL PLA DEL PLA, O EL QUE ÉS EL MATEIX: PEL PLA DE LA CALMA

Imatge: El pla de la Calma, esguardant les Agudes des del Café dels federals 

 I avui, els de la Xarxa, (en Josep Mª Cano) ha tingut a bé penjar la passejada que hem fet pel Pla de la Calma, fent marrada pel Café dels Federals,   pel Sui, i fins i tot hem fet tat al pou del dimoni.
Ull! anada i tornada . 
Per aquells que tinguin a bé fer una passejada  pel Pla del Pla, que en català, tenim això, redundàncies, el Pla del Pla, o sigui el Pla de la Calma, o el Puig d’en Pujol, o sigui , la muntanyeta de la muntanyeta. (encara que maldestres humans, un dia, el van massacrar) 
Apali, si voleu, podeu escoltar la passejada, I si us plau! gaudiu-la.
 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari