LES FIGURETES DE PESSEBRE (UN ESPRIU BEN ENTENEDOR)

Imatge: El pessebre a la llar……..

I  seguint el caire que en Miquel Vila ha donat a l’any Espriu, en el que, a alguns arenyencs, ens convida a llegir alguns textos d’Espriu a Radio Arenys…

I a nosaltres que ens abelleix molt, oimés si, com en aquest cas, ens convida a llegir uns  escrits entranyables, entenedors i corpresos davant l’enyorança que ens aporten les festes nadalenques de la infantesa.

Us convido a escoltar el petit fragment.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari