GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

22 de setembre de 2008
Sense categoria
3 comentaris

CRACKOVIA?, NO, CAGOVIA…

Oink, oink…
Desprès de veure el programa CRACKOVIA, de TV3 (la seva), d’avui dilluns dia 22 de setembre del 2008, i un cop visionat el “gag” on un suposat RCD Español guanyava la Lliga, la Champions i no sé quantes coses més, apareixia, en aquest “simpàtic” exercici humorístic un Tamudo de pega que, des d’un presumpte balcó de la Generalitat deia, més o menys “que no quiero oir que nadie diga aquello de Puto Barça, Puto Barça, es…, es….. I la també presumpta gent de baixa la plaça continuava amb els càntics, per satisfacció del presumpte Tamudo.

Suposo que, ara, es tracta de que els culers ens ho prenguem amb humor i riem les gràcies del gag sense emprenyar-nos gens ni mica. Faltaria més!. Hem de tenir sentit de l’humor, home!

Ara bé, us imagineu el comentat gag, on aparegués, per dir algú, l’Oleguer dient alguna cosa això com: Espanyol, cabró, saluda al campió?
Que dirien, no solament els pericos sinó tota la brunete contraria al Barça (llegiu Sport, Mundoportivo o Pedo-rioco de Catalunya)?

Penseu-hi, penseu-hi i, quan ho hagueu fet, si podeu, manteniu el sentit de l’humor.

Adéu, Crackovia…

  1. Tenen molts pebros en Soler, Novell, Lucas (perico) per fotre’s amb en Laporta o en Mas….
    En Montilla i en Sanchez-LLibre en qualsevol país no arribarien a ser presidents de res però si ho fossin serien públicament ridulitzats pels profssionals de l’huimor.
    Aquí, com que els tenen agafats pels collons (en Montilla, aquell que marxa de l’entervista quan no li agraden les preguntes,  també perico, va col.locar en Morlanes, mà dreta seva del Baix Llobregat) en Soler i companyia fan brometa fàcil amb els que saben que són gent educada i que accepten la caricatura.
    Fot pena.
    I a més a més ho paguem nosaltres.

  2. a tu el q et passa és q et fa ràbia pq es foten amb en Laporta 😀 Segurament formen part del grup que s’ocultava rera en Giralt  jijiji

    Quina mania a desacreditar tot allò que senzillament no agrada. A mi no em fascina el programa, però entenc que no té perquè agradar-me tot oi? 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!