SOPA DE PALETS DE RIERA

Imatge: Picons de riera.

Avui una contalla molt explicada, però l’he trobat en una versió novedosa….
De com es pot fer una sopa del no res, fins arribar a la riquesa absoluta….. i de com, des de la riquesa absoluta és pot no poder fer sopa.
Una bona versió de la coneguda contalla de com fer una sopa en la que només s’hi posen picons de riera….. i una vegada encetada la sopa, algú hi aporta una patata escadussera….. o qualque altre hi porta un bon tall de pernil, o una llesca de pa, o una cuixa de pollastre….

i així, tots amb tots, a partir de poques aportacions,  s’acaba fent la sopa més sucosa del mon ….
Apali, si voleu escoltar o  cliqueu aquí o al dessota…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari