I ARA, ONCLE VANIA EN PEL.LICULA!!

Apali!

Ja teniu penjada a la xarxa, aquesta esplèndida versió de l’Oncle Vània, feta per  Radio Arenys, realitzada pel seu director en Josep Maria Bayo, ajudat pels bons companys i companyes dels serveis de la radio…
Ara teniu la opotunitat, de poder veure tota l’obra Oncle Vania en direcció de Jordi Pons-Ribot, en un format que és més de cinema que de teatre…….
De ben segur que no us decebrà. Us puc assegurar que als actors i actrius, quan la veiem, ens feia una mica de basarda…..
…….Això que la càmara s’acosti tant, produeix temor… però al final, crec que us pot agradar……….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TEATRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari