RADIO ARENYS AMB L’ANY ESPRIU

Imatge: Logo de l’any Espriu.

Si no el tinguéssim, l’hauriem d’inventar….
En Miquel Vila, poeta, rapsoda i home de bé, s’ha proposat, aquest any, any Espriu, que els arenyencs, un bon ventall d’arenyencs…. passem per Radio Arenys a llegir, explicar, recitar algun poema o text en prosa, del nostrat poeta….
i m’ho va demanar i obviament, amb molt de goig, hi vaig participar, llegint alguns fragments de l’obra del nostre poeta….
Si voleu, podeu entrar……

Quan el preu, tan mòdic és,
que no penso cobrar res……

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari