UNA DONA D’AIGUA

Imatge: Cartell de la presentació del llibre de Núria Esponellà: Una Dona d’aigua a Sant Celoni.

Divendres, a l’horafoscant de dos quarts de vuit del vespre, em fa goig que m’hagin demanat presentar el llibre de la Núria Esponellà “Una dona d’aigua” I em fa goig perque és un llibre molt ben escrit, però a més a més, com que sempre m’han plagut molt les llegendes de les dones d’aigua , penso aportar una visió un xic ampliada i, com no pot ser d’altra manera, ubicada al Baix Montsney, com correspon…
Apali,
Si us abelleix, us esperem demà a la Biblioteca de Sant Celoni a 2/4 de vuit del vespre.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari