SERRALLONGA A BARBERÀ DEL VALLÉS

Imatge: Una instantèania de la xerrada.

Avui m’ha plagut molt poder fer una xerrada a l’Aula d’extensió universitària de Barberà del Vallés. Una aula jove, escassament dos anys…. fa temps que em van demanar si volia anar-los a explicar Serrallonga…..
I tant que m’ha plagut!!…..
I avui, a bona hora,  cap a Barberà, ben acompanyat….. i a l’hora justa, sense cap retard, hem començat a desgranar el cràpula Serrallonga.
Axiò: Un plaer poder predicar davant aquesta gent tant ben predisposada a saber una part de la nostra història…. de ben segur no la més plaent i cofoia, però si una part que ens ha configurat la nostra actual manera de ser….
Apali! molt agraït per a deixar-me explicar davant un auditori tan i tan atent!!!
I no l’he gravada perquè ja està penjada al meu bloc.  Si voleu, cliqueu aquí i sentireu una de les conferencies que ja he fet de Serrallonga…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en SERRALLONGA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari