TREBALLAREM PER ALS ALTRES ONCLE VÀNIA, ARA I QUAN SEREM VELLS….

Imatge: Cartell d’Oncle Vània…

Ep! ja estem a la recta final per a poder estrenar el divendres dia 18 de gener al Principal…
Oncle Vània de Txèkhov. Dies enrera ja vaig fer un apunt al bloc…. Torno a dir el que deia….
Però hi puc afegir que és un goig d’obra. El que cal però és estar molt atent al text, és una obra de text, en un escenari que ho pot permetre i amb una sorpresa que trobareu els que hi vulgueu venir. No és pot dir si qui fa l’obra seran els actors, o els estadants de la casa que en acompanyen…. En fi, no es poden desvetllar sorpreses, però si que puc reiterar, si voleu veure un bon teatre de text, amb una direcció, com sempre, excel.lent d’en Jordi Pons-Ribot, ja ho sabeu, acosteu-vos al Principal els dies de les funcions.

Tingueu present que només hi cabran 100 espectadors…
Apali, a animar-se!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TEATRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari