CARTES DES DEL FRONT: LA PARAULA

Imatge: Un instant de la presentació del llibre Cartes des del front de l’Eloi Vila a Sant Celoni.

Un goig!.
M’he permés, amb reflexió de Maragall,  fer l’elogi de la paraula.

Fer l’elogi d’aquest gran llibre, on la paraula no és només un estri necessàri per entendre’ns, sinó que ÉS L’ESTRI imprescindible per a transmetre, amb una llapidera i un paper,  tot un munt d’emocions, de vida, de desesperança esperançada.
Avui, en aquesta cruïlla en la que ens trobem, cal girar el cap enrera i veure com els nostres estimats, temps ha, que amb un llapis i un paper transmetien des del front als seus estimats, la seva angoixa de saber que, potser, demà moriran.
Si us plau, i voleu escoltar la presentació d’aquest gran llibre de l’Eloi Vila, podeu clicar aquí o al  dessota.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CARTES DES DEL FRONT: LA PARAULA

  1. Mart diu:
    Va ser un plaer escoltar-te.

    Martí

  2. JORDON diu:
    Avui, en aquesta cruïlla en la que ens trobem, cal girar el cap enrera i veure com els nostres estimats, temps ha, que amb un llapis i un paper transmetien des del front als seus estimats, la seva angoixa de saber que, potser, demà moriran. houston graduation limo