SANT ROC! SANT ROC! QUE EL SANT ENS ALLIBERI DE LA PESTA!!

I sí!
Sant Roc és el nostre Patró petit d’Arenys… però no per això,  menys estimat….
És molt, molt, molt estimat!!!

I potser fora paraules…..
Que la festa es vessi pels carrers i goiteu quin esclat de joia que ens han preparat aquests de Radio Arenys! Com sempre!!

I Si en voleu saber més, cliqueu aquí! 

O potser aquí!!

I si voleu saber com celebraven la festa els nostres avantpassats, cliqueu aquí.

“Gloriós Sant Roc, germà petit de Sant Zenon, escolteu els precs de comparets,  macipes, macips i captadores,  i vetlleu per que cap pesta ens faci l’estella. Que l’alegria dels macips ens ajudi a no prendre mal i que l’aigua enllustrada d’olor ens mostri el més plaent de la vostra particular diada.   
Amén….” ……
Sant Roc!!, Sant Roc!!!!!…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari