SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

SANT ZENON, PATRÓ D’ARENYS LA GAIA VILA!!

Foto: Amb Sant Zenon de Luzaga.

Apali! Que algú, en veure la foto,  deu haver pensat que m’he equivocat i de ben segur que han pensat que hi posava Sant Francesc de Paula…. Però no….. aquest també és Sant Zenon, però el de Luzaga, on també el tenen de Patró …. i també podeu veure el Sant Zenon de Ojacastro clicant aquí… I és que Sant Zenon no només està a Arenys, sinó que és present en alguns altres indrets de la Península: Ojacastro, Salas de Bureba, Fuencaliente de Medinacelli, Viver i Serrateix, Cehegín…. I també l’Hornabec de Sant Zenon al Castell de Sant Ferran de Figueres….. 
I avui, em permetreu que us enllaci un altre apunt del meu bloc en que donava noticia de moltes coses de Sant Zenon i fins i tot, un descobriment del meu bon amic Julio Gonzalo, Historiador de Luzaga que ha descobert on havia nascut el nostrat Sant.

Apali! Si voleu, cliqueu aquí i trobareu un apunt on crec que hi ha de tot per saber del nostre Sant Patró Sant Zenon, encara que la modernitat, la poca cura i la frivolitat, aquest any en el programa de Festa Major hi apareix Sant Francesc de Paula, per altra banda un Sant també molt estimat , però que no és el nostre Sant Patró.
També podeu llegir un llarg article que es va convertir en un petit llibret que, traduit al castellà,  vaig donar a tots els que varen venir a la conferència de Luzaga.
Quines coses, eh!!
Bon Sant Zenon!!!!!

Vinga! Cliqueu aquí per veure l’apunt complert de Sant Zenon.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.