Antoni Escudero i Martínez

La sort se la busca un mateix

15 de març de 2011
0 comentaris

L’Impost de Successions s’ha de suprimir

El grup de Convergència i Unió, encapçalat pel Sr. Artur Mas i Gavarró durant la seva campanya electoral va prometre que suprimiria l’Impost de Successions, doncs bé ara que lidera el Govern de la Generalitat ja ha anunciat que aquest impost li queden vint dies. Majoritàriament els partits polítics de l’oposició estan en contra de la supressió de l’Impost de Successions en moments de retallades i quan més es necessita la recaptació d’impostos i, així de diners.

Sóc de la posició que l’Impost de Successions s’ha de suprimir perquè estem parlant d’un impost que a la majoria de les Comunitats Autònomes de l’Estat Espanyol s’han implantat reduccions d’un 99% de la quota a tributar, mentre que a Catalunya la quota es paga i amb un preu abusiu. Un simple cas d’una herència de pares a fills de 100.00 euros en efectiu tributa a Catalunya 9.688 euros mentre que a València, Madrid o altres comunitats, aquesta tributació és de 103 euros i al País Basc de 0 euros.

Està clar que la diferència és abismal i si volem ser una comunitat amb els mateixos drets i condicions que a la resta de l’estat espanyol s’han de fer reformes de tot tipus, i d’alguna manera o altra es comença.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.