JORDI PUJOL A SANT CELONI…… TERCER VOLUM DE LES MEMÒRIES

Foto: Instant de la presentació del segon volum de les Memòries del President Jordi Pujol a Sant Celoni, al 2010.

El molt bon amic Martí Monclus de la llibreria Alguer7 de Sant Celoni m’ha fet confiança per segona vegada i em demana que presenti les Memòries del President Jordi Pujol (volum III) a Sant Celoni. La presentació es durà terme a la Sala petita de l’Ateneu el dia 10 de juliol a 2/4 de nou del vespre.
No cal ni dir el goig que em fa l’encàrrec!
Em plau molt la invitació i em plau molt presentar aquest tercer volum de les memòries. Ja vaig tenir el goig de presentar el segon volum, al costat del President.
El que em produeix també, però,  és neguit…. neguit per trobar les paraules justes per emmarcar l’acte, el llibre, les memòries, la muntanya de Baix, la Muntanya de dalt…. , Sant Celoni, els celonins…….. En defintiva….. caldrà trobar el to just i adequat per fer que el protagonista sigui, com cal que sigui, el President…… I que la presentació només permeti crear  un marc proper i si pot ser, agradívol….
Molt agraït.! Un honor!! !

Si voleu, cliqueu aquí per veure el dia, hora i lloc….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari