ESCOLA INSTITUCIÓ MONTSERRAT PER SANT JORDI I JA EN VAN TRES ANYS

Foto: Amb unes mestres de bó de bó….

Com cada any, i ja en fa tres, la Cristina em convida, el dia de Sant Jordi, a les primerenques hores lectives, a la “Escola Institució Montserrat, on fa de mestre, perquè expliqui contes i llegendes als seus alumnes de 3er i 4art.
El primer any hi anava un xic cohibit. La meva manera d’explicar contes és per a gent gran, que juguin amb la ironia i les mitges paraules….
Però, gran descobriment,….. amb els nens i les nenes es va establir, des del primer moment una bona sintonia que va fer que el que per a mi em semblava una fita inassolible, acabéssim passant-nos bé tots…
I aquest any , he pogut explicar un conte de castellers, un d’àligues, un de diables i un de dracs…. els quatre grups amb els que aquest any han treballat a l’escola….
Molt i molt agraït a la Cristina i a les seves companyes i a tots els nens i nenes… Un goig!!

Si voleu escoltar els contes d’aquest anys, cliqueu aquí, o al dessota..

Si voleu, podeu clicar i veure:

Els contes de l’any passat…

I els del 2010….

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari