GRAN REPORTATGE AUDIOVISUAL DE MIRALLS TÈRBOLS!

Apali! els que encara no hagueu vingut a veure l’obra de Teatre Miralls tèrbols al Principal d’Arenys de Mar, us enllaço un bonic reportatge d’en Joan Bosch d’Arenys.org, que ha fet sobre l’obra de teatre.
Podeu veure el reportatge i de ben segur que us entrarà el “cuquet” per venir-lo a veure aquest dissabte a les 9 del vespre o el diumenge a les 7 de la tarda al Principal!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TEATRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari