LA FAVERA

Dibuix: Una favera dibuixada per  Sheila Garcia alumna del CP Santa Maria del Mar.

Avui una contalla de l’Amades, que ja vaig explicar fa temps, però qse m’ha ocorregut de tornar-la a explicar, perqui vulgui comprovar com una mateixa contalla es pot explicar de maneres diferents. Si voleu, cliqueu aquí per escoltar l’antiga.
L’he tornada a explicar d’una altra manera.

De com el cel premia els bons i blasma els dolents….
Ai! si un dia perdeu la bona manera de viure amb els veïns i amics.
Ai si us agraden massa les coses d’altri…
Vindrà un xarop de bastó…
O el que és el mateix: Nostre Senyor te un bastó que pica i no fa remor.

Apali! si la voleu escoltar cliqueu aquí o al dessota.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.