TRES ANYS DE SERRALLONGA A VILAWEB

Foto: Colors de primavera d’hivern a Gualba: (primera foto publicada).

I com passa el temps!
Alça  Manela! sembla que era ahir que li deia a l’Assumpció Maresma que em faria goig d’obrir un bloc a Vilaweb. Abans el tenia a un altre lloc. Es preveia que ens farien Serrallonga per la tele, i em feia goig poder dir alguna cosa del personatge i la pel.licula i em calia anar-me fent en el nou bloc (qué voleu, a mi això d’internet i els blocs m’ha trobat ja granadet, però amb ganes d’aprendre!!).
 I així va ser com, de broma en broma, després dels primer apunt ja n’han vingut més de 350….
I fins i tot, els amics de Vilaweb, van voler que sortís per la seva tele tan innovadora, parlant de Serrallonga i : apali, varem anar trescant muntanyes i fer un curt, penso, que força digne, gràcies al bon fer d’en Roger Cassany.
I des d’aquell dia, els mes llegits han estat els següents:

Molt agraït a tots, i gràcies per anar seguint aquest bloc que, de vegades, no en dubto, és una bona tabarra!!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a TRES ANYS DE SERRALLONGA A VILAWEB

  1. josepblesa diu:

    per tot el que ens dones. És un bloc molt estimulant i fet amb cura.
    Brolla l’estima que atresores.