JO, DE GRAN, VULL SER PERIODISTA!

Foto: Un home honorable, En  Josep Maria Martí, Degà del Col.legi de Periodistes. D’aquells homes que honoren un càrrec… no dels que pretenen que els càrrecs els honorin.!!

Sí, jo de gran vull ser periodista!. Aquests dies, i ja fa temps, he estat al costat de dos periodistes, l’Assumpció i en Vicent. No cal que digui que son grans: ho son sense cap fissura: son rigorosos, propers, de conviccions profundes i uns bons amics. He estat amb ells, m’han volgut al seu costat i ha estat un goig: Dos periodistes Honorables! Gràcies.
I també, he tingut el goig de compartir neguits amb l‘Il.lustre Degà del Col.legi de Periodistes, en Josep M. Martí. Un home integre, seriós, valent, dúctil i intel.ligent.   Ell ha sabut trobar el to per desllorigar un bon destret que altres havien muntat i que ha durat massa temps.
Avui s’ha arranjat. I he tingut la sort  i el goig de compartir neguits amb aquests honorables periodistes!!
Això: jo de gran vull ser periodista…… d’aquests,  d’un tremp de ferro forjat a foc roent i a colp d’enclusa!!. Ah! I també, de gran, vull tenir un Degà com el dels periodistes!!
Gràcies amics !!!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JO, DE GRAN, VULL SER PERIODISTA!

Deixa un comentari