ITALIA ÉS LA TERRA DEL SOL, UNA GRAVACIÓ MOLT MILLOR

Foto: Del musical El carrer.

Ja us vaig enllaçar la cançó d’Italia és la terra del sol. Era una gravació molt dolenta. Ara, gràcies a n’En Roger Pou, fill del plorat Juli-Manuel Pou, m’ha fet a mans el CD que varem gravar en estudi.
Us enllaço la versió d’estudi.
Em sembla que molt millor que la que ja us havia enllaçat.

Apali, si la voleu escoltar, vosaltres mateixos!!

Podeu clicar aquí o al dessota.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CANÇONS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari