Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

10 de novembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Núria Cadenes ?Solidaritat ha nascut per declarar la independència, perquè no tenim temps per perdre. Volem fer-ho, sabem com fer-ho i farem!?

Alfons López Tena: “Volem que el 25-N sigui una traducció del clam independentista de l’11 de setembre”

Alfons López Tena: “A Solidaritat som garantia d’independència i saber com fer-ho. No ens fem els independentistes en campanya electoral”

Alfons López Tena, candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la presidència de la Generalitat, ha participat aquest matí en un acte a Torredembarra on ha defensat l’urgent necessitat de la independència de Catalunya per posar fi al drama de l’atur, el dèficit en matèria d’infraestructures o els desnonaments. López Tena ha assegurat en unes declaracions prèvies a l’acte -que ha completat el seu aforament de 200 persones-  que “Solidaritat tornarà a presentar una proposició de llei sobre dació hipotecària i desnonaments, tal i com ja va fer i la resta de grups parlamentaris van votar en contra”

“Davant dels abusos de la banca, l’estafa de les preferents o el drama dels desnonaments, no tenim capacitat de decisió i Espanya no fa res per resoldre els problemes dels catalans. Per això la independència és més urgent que mai”, ha dit López Tena. “A Solidaritat ens interessen els problemes dels catalans, no els de les caixes d’estalvi a qui la resta de partits deuen milers d’euros. A Solidaritat som garantia d’independència, que és l’única sortida possible, sabem com fer-ho i hem demostrat que som coherents i no independentistes de campanya electoral”.

Per la seva banda, Albert Pereira, cap de llista per Tarragona de SI, ha destacat l’especial necessitat de la independència de Catalunya per al Camp de Tarragona i les Terres de  l’Ebre. “Enlloc com aquí el drama de l’atur afecta als catalans; enlloc com aquí patim la deixadesa de l’Estat espanyol en temes d’infraestructures, amb l’A-27 on, després de 6 anys d’obres, no hi ha cap metre en funcionament; enlloc com aquí patim l’abús dels peatges, sobradament pagats i amortitzats”. “El millor pel nostre país encara està per arribar i serà la independència de Catalunya!,” ha exclamant Pereira demanant el vot per Solidaritat el proper 25 de novembre.

Núria Cadenes, número de tres de SI per Barcelona, també ha participat en l’acte, destacat que els temps que vivim “no són cap somni”, sinó que “per primera vegada en la història tenim la independència a tocar” i ha assegurat que “Solidaritat ha nascut per declarar la independència, perquè no tenim temps per perdre. Volem fer-ho, sabem com fer-ho i farem!”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!