ACCIÓ! TEATRE! LA CIUTAT DELS SANTS A ARENYS DE MAR

Foto: Assaig, amb l’escenografia per acabar i la boira……

Ah! quin goig, arronsat a qualque butaca del magnífic teatre Principal d’Arenys de Mar en un dia d’assaig. Quan no surts pots gaudir dels teus companys que donen vida al drama de Miquel Llor… Us puc assegurar que quedes clavat a la cadira  veient com es va desgranant un drama personal a recerca última de la pròpia essència de la felicitat.
Lliçó: mai cerqueu al voltant la darrera pregunta del propi jo. La recerca és cap dins.. i el mon ens acompanya, ens tensa, ens prova, ens estima, ens odia…. ens….. però en definitiva la tensió emocional ens ha de pervenir de nosaltres mateixos….
Pobre Laura que sortint del seu entorn barceloní, cerca,  a través d’en Tomàs (un hereu maldestre de Comarquinal), la pròpia felicitat… i va a raure a l’entorn més boirós i més negre de l’ànima humana: Comarquinal es converteix (amb tots els seus Sants) en el seu botxí….

Apali: Si voleu ja han sortit les entrades a la venda : Al Calisay -edifici del centre d’Arenys , tot el dia) Els dies de l’obra son 22 de gener (9 del vespre) 23 (7 de la tarda) 29 (9 del vespre) 30 (7 de la tarda) al teatre Principal d’Arenys de Mar.
 

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TEATRE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari