DE COM VAREN PARLAR TOTES LES BÈSTIES DEL PESSEBRE

El director de radio Arenys, ja fa uns dies que em demanà si podia explicar algunes rondalles nadalenques per a ser gravades i el matí de Nadal serien emeses.
Dit i fet… em vaig capbussar a cercar rondalles o contalles de Nadal. I mireu que és cas! Si el nostre llegendari està farcit de llegendes i contalles per a tots els gustos, de Nadal no us penseu, no n’hi ha massa.
El que tenim,  és una farciment de tradicions, de costums: El tió, els reis, el pessebre, en Fumera, l’escudella, les nadales, la missa del gall el cant de la Sibil.la i…. tutti quanti…. però contalles, no n’hi ha massa, o millor dit.. no n’he sabut trobar gaires. 
Aquí us enllaço una contalla prou divertida que jo la vaig coneixer per l’Angel Daban….
Si us plau i ho voleu escoltar, veureu com les bèties, la nit de Nadal… després d’un xeflis important, es van posar a parlar totes… És clar que ho hem d’anar traduïnt, però fet i fet, s’entèn prou bé!.
Apali, si voleu escoltar-la , cliqueu aquí!.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a DE COM VAREN PARLAR TOTES LES BÈSTIES DEL PESSEBRE

Deixa un comentari