MARIA LUISA: COM T’ESTIMO!

Foto: Port d’Arenys, on la Luisa té el cor de la seva vida.

Estic mirant Thalasa a TV3, divendres a la nit  Surt la Maria Luisa Montes. Potser vosaltres no la coneixeu. Jo sí. Jo tinc el goig de conèixer i estimar la Maria Luisa. (i penso que ella també ens estima) Quina dona!!.
Ella va néixer a Andalusia, però ella és catalana. Una dona que és catalana, que estima Catalunya i parla en castellà. Una dona forta: molt forta. Les maltempsades de la vida no l’han  doblegat. Ella pot estimar, pot veure el present, el passat, el futur i l’estima  a la seva Andalusia natal. I pot veure, amb els seus ulls nets,   el  futur.
Ai! que hem de refiar-nos de dones com la Luisa,  que en la lluïssor dels seus ulls, tant malmesos,   de l’estima que te pels seus, de l’estima que te per la Mare de Déu del Carme, de l’estima que te pel seu marit, de l’estima  pels seus fills i per la societat en que viu. El plor dels seus ulls  només està  fet per estimar.
Dones valentes d’aquest mon:  Emmiralleu-vos amb la Luisa: Una dona forta!!.
Ai! Maria Luisa, com t’estimo… i tu saps perquè t’estimo…. perquè t’estimem la Xon  i jo…: perquè ets una dona autèntica, com s’ha de ser en aquest mon de riure i pandereta… Com sou  les dones de veritat com tu, com la X. , com les dones que estimo .
Ai! Luisa com t’estimo!!!! I t’estimo perquè ets una dona de veritat…
Llarga vida a les dones que estimen i que lluiten!!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari