SERRALLONGA

DE SINERA ESTANT.....

PASSEJADA PLUJOSA PER SINERA

Foto: Grup de l’Ateneu Popular de Ponent de Lleida.

Els que em seguiu ja sabeu que una de les coses que em plau més, és explicar (dins les meves limitacions) el mite de Sinera a aquell qui el vulgui conèixer.
Un grup engrescat i engrescador de l‘Ateneu Popular de Ponent de Lleida (secció d’excursionisme) em va demanar si els podia acompanyar per Sinera, als llocs espriuencs i també als llocs que varen configurar aquest mite de Sinera. I avui ho hem fet. Mireu que és cas…  Sinera te, quasi sempre una llum resplendent. Des del cim de la Pietat, a redòs del cementiri, pots veure una imatge lluminosa de la clovella que emmarca Sinera… Però avui feia un dia rúfol.. i us puc ben assegurar que aquesta tèbia claror de tardor, acompanyada per uns gotims  de pluja que netejaven l’ambient i l’esperit, ens ha permès veure una altra dimensió del cementiri de Sinera.. On la pluja ens acompanyava,  mentre i tant ens sentíem acompanyats per la mare Muntala que volia, de bon mati, desar el sol a l’armari del mal temps: imatge plaent vista des del cementiri de Sinera ….
Un goig poder passejar amb gent tant engrescada per coneixer i gaudir en companyia, els bons moments de la nostra vida.
Molt agraït per poder passejar en tan bona companyia!!.
Ah! i a la tarda , els bons amics de Sant Celoni m’han convidat a explicar contalles a la mainada… Un altre goig que he agraït. Veure les cares dels nins amatents mentre i tant els expliques unes contalles que els son properes al seu espai: la muntanya de Dalt i la muntanya de baix, o sigui el Montseny i el Montnegre…


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.