SANT ROC A GALICIA

Foto: Sant Roc a A Corunya, Església Orden Terceira.

Els que em seguiu, ja sabeu de la meva dèria a la recerca dels Sants (home! dels sants nostrats: Sant Zenon, Sant Roc…. i enguany hi afegirem Sant Celoni i Sant Ermenter… però això vindrà més endavant).

Avui , perquè us aneu fent una idea de la presència del nostre patró petit (tan gran com Sant Zenon eh!, però petit perquè és el segon). Doncs avui us enllaço un conjunt de fotografies de la presència de Sant Roc a Galícia…. (Ja en vindran més eh!). Però fixeu-vos, us puc ben assegurar que al nord de les espanyes, la presencia del nostrat sant patró està a totes (sí, ho heu llegit bé, a TOTES! les esglésies) No és endebades que el nostre patró guaria la pesta o , preservava que hom es veiés immers en el tràngol de contraure-la-
Apali a veure Sants Rocs a dojo!!!.
Podeu clicar aquí i veureu les fotografies.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en SANTES I SANTS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.