JESÚS, SANT PERE I EL FERRER

Foto: Sant Pere. Pintura del Greco.

Si voleu passejar de la mà de Sant Pere i de Jesucrist quan vénien per la terra predicant la bona nova…, només heu de fer que clicar la contalla i veureu com Jesús i Sant Pere no son acollits per ningú quan arriben a un petit poble del Pirineu. Ai las! però que un ferreret de muntanya els agombola davant la fornal i els dóna posada per una nit.
El cops de mall a l’enclusa,  els desperten de bon matí i no ténen cap birolla per pagar l’estada i li regalen (al ferreret) el sac en que duien el fato.
Però el sac és miraculós.
Si voleu podeu escoltar la contalla de com el ferreret usa del sac per poder entrar al regne dels cels , on Sant Pere en fa de porter.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari