EL MONTSENY DE LES SENSACIONS PETITES

FOTO: Una sensació al Montseny.

Com tots ja sabeu, les nostres passejades pel Montseny tenen la claror dels dies clars i la foscor dels dies rúfols,… però sempre, sempre, tenen la bellesa de les petites coses, dels petits plaers, de les petites sensacions de retrobar, en els petits instants fotogràfics,  una mica de nosaltres mateixos.
Quina bellesa trobar una taula parada amb un porró que ens espera per sadollar la curiositat del caminant!. I aquell paller amatent que indica el corriol precís al caminant freturós de sensacions novelles, i la claror al bell mig de la fageda, i la teranyina que ens reporta sensacions de collarets reials… i la petita branca tot just entrellucada. i l’aigua plaent dels petits racons…
I com sempre, el Montseny son els seus cims i també les petites sensacions del caminant,  a la recerca dels petits plaers que, no ho dubteu, son la grandesa de la vida!.
Apali, si les voleu veure, cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MONTSENY. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari