LA MILLOR IMATGE DEL MÓN (AL CEMENTIRI DE SINERA, D’ON SI NO?)

Foto: La millor imatge que podem veure a la nostra vida.

Si Dalí ens feia creure que el centre de l’Univers estava a l’estació de  Perpinyà i  en Fages de Climent deia que Vilasacra era la capital del món, els d’Arenys podem dir que el centre de l’univers és la imatge que avui encapçala aquest post.
Mireu-la bé…. I si la voleu veure millor, dissabte a les 7 de la tarda a la Biblioplatja d’Arenys passejarem per l’ordre de les lletres sinerenques i acabarem al Cementiri de Sinera.
I si mireu fixament la imatge podeu veure l’ànima humana  que a la recerca de la pau infinita, passeja per  l’ordre de verds xiprers immòbils a la recerca de l’infinit: l’ànima que travessa al llindar de la vida, al dessota la creu i va a la recerca de la plenitud. I l’ànima, com podeu veure  a la foto,  te forma de vela llatina…

Si voleu, dissabte a la Biblioplatja d’Arenys a les 7 de la tarda.


Pels rials baixa el carro 


del sol, des de carenes


de fonollars i vinyes


que jo sempre recordo.


Passejaré per l’ordre


de verds xiprers immòbils


damunt la mar en calma.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari