AQUESTA ES L’ENTRADA 200 DEL MEU BLOC

Foto: Pujant al Gorg negre de Gualba, primera foto publicada.

I us enllaço al primer post publicat.

Mireu com passa el temps.
Aquest post (es diu així?) és l’entrada 200 del meu bloc a can Vilaweb.
Jo molt  cofoi de poder-hi participar i agraït a Vilaweb que em va acollir i a tots els que m’aneu seguint.
Aquestes dues centes entrades que varen començar al mes de Setembre de 2008 han merescut l’atenció de quasi 80.000  visites, comptant les entrades al bloc i les entrades a cada post.
Els més vistos han estat:

 Moltes i moltes gràcies a tothom!!

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari