EL CAP DE MORT (UNA LLEGENDA DE MONTSERRAT)

Foto: Cap de mort (a Montserrat)

I avui, si us plau, podeu escoltar la llegenda de la muntanya montserratina del cap de mort. Si aneu a Montserrat, de ben segur que us ha corprés tot l’embalum de la muntanya i les seves formes capcioses. Però,  sabíeu que cada muntanya te el seu nom i moltes, la seva llegenda?.

Doncs avui, si us ve de gust, podeu escoltar la llegenda de la muntanya del cap de Mort,  o el que és el mateix, la història del pobre sastre geperut de Viladrau que va ser segrestat per la bruixa més bruixa de totes les bruixes,  que cercava la forma de vèncer el dimoni… I no se li va ocòrrer res més que segrestar el pobre geperudet, que amagat al darrera d’un matagall, goitava aquell esplet de bruixes amb els davallants enlaire… i si no us ho creieu… escolteu-la.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.