TOTS A LES COMPLETES A CANTAR L’HIMNE A SANT ZENON!

Foto: focs d’artifici, símbol de la festa i joia dels arenyencs, en llaor del nostre Sant Patró Sant Zenon.

Apali!:

Demà, vigília de Sant Zenon, tots els arenyencs, com un home sol, anirem com corrua de llumenetes a prostrar-nos davant les relíquies del nostre  Sant Patró. I els creguts, dins l’església resarem les completes amb fervor renovellat davant el Sant,  que portarà el verol tendre als dits. Els descreguts, esperaran defora l’església i quan sentin els primers compassos de l’himne nostrat, obriran la gran portalada,  que xerricarà de joia i entraran cap dins el temple,  on, tots amb un sol clam,  entonarem, refilarem i cridarem :
Honor i Gloria a Sant Zenon, patró d’Arenys la gaia Vila!!!
Si voleu saber més coses, us enllaço el post de l’any passat.
I si voleu gaudir d’una bona versió de l’Himne, amb les veus del cor l’Aixa, ho podeu escoltar:

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari