Poc-moderna

Bloc d'Elisenda Soriguera

16 de març de 2011
0 comentaris

Agafem el ritme!

Benvolguts, preguem disculpes per la tardança. Estàvem amb allò i més, afers de Premis. Com que feina ben feta (o feta amb bones intencions) té resultats, aquí us proposem un garbuix de notícies que creiem d’interès i que s’han succeït les darreres jornades.
Per exemple… dilluns es va encetar un nou projecte: es diu Cultura Viva i és el nou programa radiofònic cultural encapçalat per Oriol Colominas que s’emet a través de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya (aquí podeu sentir el capítol 1, amb bona gent com Raydibaum). Diuen que, amb una mica de sort, els pocmoderns també hi tindrem la nostra aportació mensual. Us n’informarem. Seguim amb algun clinc: avui també us remetem a un nou article d’opinió que hem escrit pel portal de la casa. De què va el tema? No us enganyarem: ens agrada molt la paraula dessuadora, i ens hem muntat tota una patillada per poder-li posar aquest mot a un titular. Té alguna cosa a veure amb el Belda, Orxata i La Troba Kung-Fú. Un gran triumvirat.
D’acord, sabem que a més de tot això, també voleu la crònica de la nit dels Premis Enderrock. Aquí cinc cèntims!
La festa va ser més llarga de l’habitual i va costar apamar el nou espai. Més enllà de la suor viscuda entre bambalines (vam traspassar els límits de suporació habituals, però ens n’estalviarem detalls). Més enllà dels problemes d’alçada (la ‘e’ gegant des d’on es donaven els guardons no estava a l’alçada dels èssers que rondem el metre i mig) i de les xiulades dels coneguts, podem dir que la desena edició dels Premis Enderrock va ser un èxit.
Voleu detalls freaks? Estem contents de veure que Lluís Bòria (dels Estúpida Erikah) ens va fer cas en l’afer de vestuari i va lluir un jersei adient per l’ocasió. No vam poder veure res de la gala, però ens consta que va ser bonica i en certs moments emotiva. Gràcies a tots els còmplices que van facilitar-nos la feina en una nit on la predisposició del personal és tan indispensable. El punt més glamurós de la nit? Acabar-la a ‘El Rincón del Artista’, un lloc perfecte per la fauna i flora musical.
I ja que hi som, repesquem uns quants bonics vídeos, d’aquells que fa l’Albert…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!