PASSEJADA PER SINERA

Foto: Un moment de la Passejada.

Avui, amb la molt bona companyia del poeta Salvador Espriu, una cinquantena de persones, hem passejat pels carrers de Sinera, hem entrat a l’Església a veure Sant Hipòlit, al Molí de Dalt, hem resseguit la casa dels morts, hem conegut el veïnatge del poeta, la influència de Mn Palomer. Els versots de l’Arnau… i a la fi hem fet cap al cementiri de Sinera.
No hem seguit una vila, no hem seguit uns carrers, ens hem endinsat a un mite….
I al final, dins el cementiri hem intentat descobrir perquè, si Perpinyà,  per Dalí, era el centre del mon,hi ha un indret al  cementiri de Sinera que és el centre de l’Univers. Veieu-lo.
Si voleu podeu besllumar les fotografies que ha fet la Xon.

I també escoltar la presentació que hem fet al Molí de Dalt.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en MARENY-SINERA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari