LES MEMÒRIES DEL PRESIDENT PUJOL A SANT CELONI

El dia 24 de març, a les 8 del vespre,  a la Sala Gran de l’Ateneu de Sant Celoni, tindré el goig de presentar l’acte de presentació del llibre  Memòries (II) Temps de construir (1980 – 1993) del  President Jordi Pujol. 

La presentació del llibre anirà a càrrec del propi President.

No us haig d’amagar que m’omple de joia que l’amic Martí Monclús de la llibreria Alguer7  m’hagi encomanat la presentació.
Si voleu, ens veiem a Sant Celoni.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONFERÈNCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari