Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

28 d'abril de 2009
7 comentaris

El PSOE vota amb el PP contra els escriptors valencians

Ahir, al Parlament valencià, el PSOE va fer
un vot conscient, conseqüent i sense fissures contra la literatura valenciana,
contra els escriptors valencians. Davant la proposta de la diputada Mireia Mollà
per incorporar la Generalitat
Valenciana a l’Institut Ramon Llull el PSOE s’ha posat al
costat del PP per votar-hi en contra.

PP i PSOE, Alarte, Camps i les seues respectives confraries, tenen molt clars quins són els enemics a batre i combatre, i voten junts contra nosaltres, contra la
nostra cultura, contra la nostra literatura, conscientment, conseqüentment i
sense fissures.

  1. maleïts castellepaires – tant de llepar el cul dels castelladres, per això parlen en merda, és a dir, en franquista.

  2. Jo tinc molt clar que tant el PP com el PSOE actual són dos partits titelles, controlats per l’Esglèsia Catòlica des de fa molt de temps i per tant són dos partits de dreta, NEOFRANQUISTES, antidemocràtics, amb tics clreicals i feixistes.

    En el cas del P.P. sabem que va ser un partit creat pels criminals franquistes, amb el nom d’AP ( Alinaza Popular ) després de la maort de l’assessí en serie a sou de la MAFIA VATICANA, anys 70 sel segle passat i posteriorment va ser rebatejat amb el nom de PP.

    En el cas del PSOE, la cosa està una mica més confusa, però no té cap secret.

    El PSOE historic, el partit fundat per l’obrer impresor madrileny, Pablo Iglesias a la fi del Segle XIX, va morir al congrés de Suresnes ( París ) de 1.974, on l’Esglèsia va infiltrar una caterva de falangistes a la direcció. Felipe Gonzalez, Alfonso Guerra, etc.

    A partir del congrés de Suresnes de 1.974, els criminals franquistes ( el Vaticà ) controlen el PSOE, fan una purga d’elements d’esquerres, col.loquen als llocs de responsabilitat a la gent de la seua confiança i utilitzen el nom del PSOE simplement per enganyar a l’opinió pública i a Europa, fent creure que ha arribat la “democràcia” a la dictadura feixista-clerical de l’Estat Espanyol…….No és d’estranyar cap decisió de l’actual PSOE en contra de la Nació Catalana, en contra de la Llengua o dels interesos del Catalans………El Vaticà ho ve fent durant els darrers 10 segles…….Tot el que depenga de Roma, serà sempre anticatalà…….el Blaverisme també és una creació de laboratori vaticanista i de confabulació de sagristia……Res de nou……PSOE i PP obedixen del mateix amo…..

  3. són el mateix gos amb diferent collar. Sempre han tingut clar quin és el seu objectiu comú i final: la nostra desaparició. La nostra i la dels bascos i els gallegs, tots aquells que no som castellano-espanyols. I al País Valencia amb aquest Alarte, ara encara més.
    Aquesta gent es vené per un plat de llenties. Alarte es capaç fins i tot de menjar-se el plat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!