GALICIA: ELS PETITS PLAERS DE LES COSES PETITES

FOTO: Esguardant el futur.

Els petits plaers de les coses petites. Hom marxa lluny a veure grans coses… però les coses ens prenen a nosaltres, som nosaltres que donem vigor i valor a les petites coses que ens envolten a cada moment.
Mireu.. Gàlicia és moltes coses, però també és la solitud d’un gaiter, els poms de porta lluents, les catedrals amb cordes esperant botafumeiros, petits grafitis… petites coses que ens fan plaent el nostre pas per la vida.
Els ulls ens menen cap on volen…
Galícia, també son les coses petites……

Si ho voleu veure, cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.