JAUME I A COM RADIO

Imatge de Pere el Catòlic, pare del nostre Rei en Jaume.

Avui, com cada divendres d’aquest estiu, a Com Ràdio m’han convidat per anar a explicar les facècies del nostre imaginari. Els seguidors d’aquest bloc ja haureu escoltat la història de l’engendrament del nostre Rei en Jaume. Tot curiós si tenim en compte  la distància física que separava en Pere el Católic (pare del nostre Rei en Jaume) i la Maria de Montpeller (la mare) residien l’un a Montsó i l’altre a Montpeller. I qué voleu, per llarga que sigui…. la conversa, amb tanta distància pel mig es pot fer mala feina… Però la història té aquestes coses. A aital distància i amb l’ajuda d’un camarlenc, varen, en una nit folla, engendrar el reietó. Ah! I en foren testimonis tots els bisbes de la cort, els servents reials, les doncelles de la de Montpeller….. encara que no està provat que hi fossin els de “salsa rosa”.
Ah! I també hi trobareu altres contalles. Podeu escoltar-ho clicant aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.