RAIMON A CAP ROIG

Foto: Un moment del recital.

Una bona amiga ens va fer un preuat present: dia 31 de juliol a entrada de nit i als jardins de cap Roig canta Raimon. Aplegats una bona colla de seguidors raimonians. L’edat és la que és i els records, el present i el futur (el que ens quedi) també. Fa goig anar desgranant cançons antigues (no velles), de no tant antigues i alguna de nova. Totes plaents, passeig pel temps, per la memòria, pels records i amb el pensament que no cal estar massa cofois del mon present. I la lluita i l’esperança ressonaven potents dessota una lluna magnífica.
I com sempre, acabar amb Al Vent, una petita joia per a un futur d’esperança!.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en TASTS DE VIDA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.