Vedrapitiús (Vedrà Pitiús)

Cap l'alliberament nacional i social

16 de setembre de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Crisi capitalista

La crisi, permanent crisi del sistema capitalista, no hi ha perill, els poderosos globalitzats, tenen les solucions per tot.
Sense cap sistema alternatiu que doni respostes clares al capitalisme, no hi ha cap perill que els amenaci. Tenen una sortida  qualsevol, a un preu raonable per ells, sense trencar el sistema financer mundial.
El poder econòmic, està concentrat, marca els governs i aixeca la bandera de la crisi quan els hi convè.
La gran massa treballadora mundial, la fan moure al seu aire i els seus interessos. Sense aquesta massa, que som tots nosaltres, no hi hauría els grans negocis que funcionen al planeta.
No hi ha noms, darrera de les grans multinacionals, d’alimentació, de transports, de les industries farmacèutiques i armamentistes, del comerç internacional, dins hi ha el narcotràfic i el tràfic d’armes.
El preu dels carburants, dels cereals, del opi i tots els seus derivats, de la cocaïna, són productes clau en aquest món globalitzat. Especuladors financers, s’encarreguen de fer pujar i baixar preus i borses.
El sistema ha estès després de la caiguda del món anomenat, comunista, que tenen un camp de joc i que hi juguen tots sols i, per tan sempre guanyen.
No deixaren mai que el sistema es trenqui, petites reformes, petits moviments, petites guerres, inversions allà on poden guanyar molt en poc temps. Els bancs, estan per sobre del bé i del mal, són els deus actuals, us enrecordeu de la crisi argentina?, doncs com això, sense arribar mai al límit de la desmembració d’un estat amic de fer favors, a costa del poble ràs.
Quan convé fan moure les masses, en forma d’immigració, en forma de desplaçaments massius per guerres o tota classe de conflictes. Un món desequilibrat i no estabil·litzat, és el que volen.
Pobles, nacions i persones ben preparats i formats, són el principal enemic del capitalisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!