UNA DONA FORTA AMB ELS PANTALONS MOLT BEN POSATS

Foto: Una puntaire al cementiri de Sinera.

Avui una contalla de les valls dels Pirineus. Una família amb vailet i pubilla: el vailet els surt temorenc i la pubilleta  s’enduu el mon pel davant. Va a servir al rei en nom del seu germà, es casa i enviduà, i finalment s’encaterina del seminarista més ben posat i plantat de la contrada.
Apali, si la voleu escoltar cliqueu aquí.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari