SANT JORDI A L’ESCOLA INSTITUCIÓ MONTSERRAT DE SANTS

Foto: Pintura de Sant Jordi – Montserrat Gudiol-

La Cristina em va demanar si volia, el dia de Sant Jordi, anar a la seva escola, (Escola Institució Montserrat de Sants) a explicar llegendes de l’Amades, tota vegada que, enguany , en celebrar-se el cinquantenari de la seva mort, a l’escola havien treballt la figura del gran folklorista i els plauria que expliqués algunes llegendes al nens i nenes de la seva classe (8 i 9 anys).
De seguida vaig dir que si (sempre dic que sí, si puc), però després em va entrar l’esglai… mai he explicat contes a infants, sempre explico contes per a gent adulta on pots jugar amb la ironia que els altres ja entendran…
En fi, ahir diada de Sant Jordi, a les 9 del matí em trovava davant d’un esplet de mainada, atents, molt, molt atents…. Una experiència inoblidable de veure les cares embadalides de la mainada davant la llegenda de Sant Jordi i altres contalles de signe barceloní.
Apali, si la voleu sentir , cliqueu aquí (cal que us adverteixi que dura 30 minuts i hi ha alguna llegenda ja explicada en aquest blog, però no per mainada, ja veureu l’ambient que és molt diferent)…..

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari