LA TECA ….. DELS SANTS… I LA DEL RECTOR I LA MAJORDOMA

Foto: Dona del mercat amb parada  de verdures (1567) Pieter Aertsen (1508-1575).


Si Sant Serni te gana i ningú no li porta menjar, el rector i la majordona en pateixen les conseqüències…
El rebost és buit i si el rebost és buit, no hi ha menjar i si no hi ha menjar ,no es menja, … a no ser que el rector se n’inventi una i des de dalt de la trona prediqui un penediment col.lectiu i es torni al bon costum de portar les primícies, el delme i tot el menjar necessàri  als peus del Sant. I si no és de grat, és per força que si no… no entrereu al regne dels cels. Apali, cliqueu aquí per escoltar la Teca dels Sants

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en CONTES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari