SERRALLONGA A LA FARÀNDULA

Foto: Teatre de la Faràndula de Sabadell.

Convidat per aquesta gent tan inquieta de l’Aula universitària de gent gran de Sabadell, dimarts vaig tenir el goig de pujar dalt l’escenari d’aquest gran teatre de la Faràndula de Sabadell i poder predicar les ventures de la Margarida Serrallonga i les desventures del bandolerot que li manllevà el nom.

Si sempre fa goig poder explicar aquesta història, fer-ho dalt d’un escenari de teatre, oimés d’aquest teatre tan esplèndit, em va omplir de joia i davant d’un públic atent i molt respectuós vaig anar desgranant la prèdica de Serrallonga, de la Margarida, en fi, aportant noves troballes que vaig fent de l’època i de les persones. Per cert, dimarts proper tocarà l’Aula de Gent Gran de Granollers, si voleu , la podeu escoltarclicant aquí serrallonga a la farandula.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en SERRALLONGA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari